Logo

Recepty | Pečený pstruh dúhový lososovitý s citrónovou omáčkou

Pečený pstruh dúhový lososovitý s citrónovou omáčkou

Pečený pstruh dúhový lososovitý s citrónovou omáčkou

Suroviny:

  • filet zo pstruha dúhového lososovitého – z Kunowského majer
  • šťava z 3 citrónov
  • -50 gr masla
  • soľ podľa chuti
  • 2 strúčiky cesnaku
  • mleté čierne korenie
  • petržlenová vňať

Postup:

Do pekáča dáme filet, osolíme, okoreníme, podlejeme citrónovou šťavou, pridáme rozotrený cesnak a maslo. Pečieme vo vopred rozohriatej trúbe – 200 st. 15-20 min. Dozdobíme plátkami citrónu a petržlenovou vňaťou.

Dobrú chuť Vám praje Kunowský majer.

Autor receptu a fotografie: Bea Jagušáková